2021-2022 Güz Dönemi Proje Posterleri

by Merve Öksüz | Eki 04, 2021
ICM 246-394E'2021-22

ICM 246E - ICM 349E
"Image, Memory and Space"

Assoc. Prof. Dr. Emine Görgül
Res. Assist. Sertap Balcı Yaşar

Design Studio I-II'2021-22

Interior Arch. Design Studio I-II
"Retail & Sustainability" Fener in Balat

Intr. Dr. F. Ceyda Güney Yüksel
Res. Assist. Gizem Akdemir
Design Studio III-IV'2021-22-2
Interior Arch. Design Studio III-IV
"Office+Workplace Design"

Intr. Ece Gülağaç
Res. Assist. Gözde Gökdemir

Design Studio III-IV'2021-22

Interior Arch. Design Studio III-IV
"Fashion+Textile Lab."

MArch. Sema Yalçıntaş
Res. Assist. Efe Uçar

Graduation Project'2021-22

Graduation Project'2021-222021 Fall
Graduation Project
"Sustainable Living, Learning and Experience Center in Feriköy" ISKI Pump Station

Jury Members
Assoc. Prof. Dr. Emine Görgül
Inst. Dr. Deniz Çalışır Pençe
Res. Assist. Gizem Akdemir
Guest Jury Members
Int. Arch. MA Hande Karakaş
Int. Arch. MA İpek Kay
Int. Arch. MA Pelin Alkan

İTÜ İç Mimarlık Bölümü

icm-anasayfa

Değerli İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri,

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, köklü mazisiyle geçmişten geleceğe köprü olmuş, özünde harmanladığı geleneklerini çağdaşlıkla birleştirerek ulusal ve uluslararası platformlarda gerek bilimsel gerekse mesleki alanda her zaman öncü konumda yer almıştır.

Fakültemizin en genç bölümlerinden biri olan ve 2002 yılında kurulan İç Mimarlık Bölümü, evrensel bilim ve mesleki rekabette yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sayısız başarılara imza atan, bu sayede iç mimarlık mesleğinin ülkemizdeki gelişminde önemli rol oynayan, toplumsal gelişim ve ilerlemeye de katkıda bulunan nice meslek insanı yetiştirmiştir.

Tüm İç Mimarlık Bölümü üyeleri olarak, dinamik ve hızlıca büyümekte olan ailemize katılacak olan öğrencilerimizi sabırsızlıkla beklemekte, İTÜ’lü olma ayrıcalığını elde ettiğiniz için sizleri ve ailelerinizi yürekten kutlamaktayız.

Sizler, Atatürk İlkelerine bağlı, çağdaşlaşma ülküsünden ödün vermeyen; İTÜ’nün kurumsal kimliğini özümsemiş; ulusal değerlerini evrensel değerlerle birleştirerek, ulusal ve uluslararası düzeydeki bilimsel ve mesleki ilerleme ve rekabette söz sahibi olan; bilgiyi, teknolojiyi ve kaynakları doğru kullanırken çevreye, topluma ve etik değerlere bağlılığını koruyan; yaratıcı, girişimci ve lider özelliklere sahip İTÜ’lü İç Mimarlar olarak mezun olacaksınız.

Taşkışla’da geçireceğiniz eğitim hayatınızda sağlık ve başarı dolu güzel günler diliyorum.

Prof. Dr. Ervin GARİP
İTÜ İç Mimarlık Bölüm Başkanı